Daniela Palavestra,

rodjena je 1973. godine u Švajcarskoj, a od 1995. godine živi u Beogradu. Svoju karijeru šminkera započinje davne 2000. godine. 

Karijeru Nail tehničara započinje 2014. godine, a 2015. godine se obučava i za Lash i Brow Tehnicara, i od tada radi  microblading tehniku iscrtavanja obrva i tehniku nadogradnje trepavica. 

Školu šminkanja otvara 2012. godine u Beogradu, a  svoje umeće šminkera potvrdjuje saradnjom sa mnogobrojnim ličnostima iz javnog života, fotografima, kao i na mnogim modnim manifestacijama i učešćem u modnim emisijama. 

Od 2013. godine, sa svojim timom šminkera, uspešno saradjuje sa mnogim kreatorima naše modne scene i učestvuje u pripremama mnogih revija, na Belgrade Fashion Week, a takodje povremeno snima i priloge za modne emisije.

Godinama unazad, tačnije još od 2014. godine, radi kao kordinator šminke na Balkan Art Fashion Event - BAFE - modnoj manifestaciji koja promoviše domaću i regionalnu modnu scenu, a pored toga, sa svojim velikim timom šminkera, uspešno obavlja posao šminkanja za sve revije tog događaja.

Nosilac je dve nagrade za najbolju šminku, dodeljene od časopisa LEPOTA I ZDRAVLJE

Prva nagrada joj je dodeljena već 2014. godine na najprestižnijoj modnoj manifestaciji u Beogradu, Belgrade Fashion Week, a drugu nagradu dobija tri godine kasnije, 2017. godine.

Od 2019. godine, započinje da drži edukacije van Beograda, i širom regiona.

Aktivna je i u sportu, gde postiže i znatne rezultate. Sa Body bilding-om kreće 2017. godine, a već 2019. godine, u svojoj 46-oj godini života, osvaja bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije u Beogradu. Takodje te iste godine, zauzima i peto mesto na Body bilding takmičenju WORLD GOLDEN CUP.

Njena najveća misija je da obezbedi što kvalitetnije edukacije, kako u Srbiji, tako i u regionu. Da daje podršku u radu i razvijanju privatnog posla, svim mladim talentima, u beauty industriji. Takodje, i uvodjenje omladine u sport, i okretanje zdravom načinu života.

Moto: Niko nije rodjeni šampion, svako je morao to da postane. Ne odustaj, istraj, jer samo oni koji istraju, stižu do cilja.

Using Format