Daniela Palavestra

rodjena 1973 godine, a svoju karijeru šminkera započinje davne 2000 godine.

Svoju školu šminkanja otvara 2012 godine, a svoje umeće šminkera pokazala je saradnjom sa mnogobrojnim ličnostima iz javnog života, fotografima, na mnogim modnim manifestacijama I učešćem u modnim emisijama. 

Od 2013 godine sa svojim timom šminkera, uspešno saradjuje sa mnogim kreatorima naše modne scene I učestvuje u pripremama mnogih revija na Belgrade Fashion Week.

Nosilac je dve nagrade za najbolju šminku, dodeljene od časopisa LEPOTA I ZDRAVLJE

Prva nagrada joj je dodeljena već 2014 godine na najprestižnijoj modnoj manifestaciji u Beogradu, Belgrade Fashion Week, a drugu nagradu dobija tri godine kasnije, 2017 godine.

Od 2017 godine, povremeno snima priloge za modne emisije.

Takodje godinama unazad, još od 2014 godine, kordinator šminke je na Balkan Art Fashion Event - BAFE - modnoj manifestaciji koja promoviše domaću i regionalnu modnu scenu,a pored toga, sa svojim velikim timom šminkera uspešno obavlja posao šminkanja za sve revije tog događaja.

Katrijeru Nail tehničara započinje 2014 godine, a 2015 godine se obučava i za Lash tehničara i Brow Tehnicara.

Sa Body bilding-om kreće 2017 godine I već 2019 godine osvaja bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije u Beogradu, a iste godine zauzima I peto mesto na WORLD GOLDEN CUP u Pančevu

Od 2019 godine, započinje da drži edukacije I van Beograda I to širom regiona.

Njena najveća misija je da obezbediti kvalitetne edukacije, na našim prostorima kao I u region, na svetkom nivou I dalja podrška u radu svim mladim talentimi u beauty industriji, kao I uvodjenje omladine u sport I okretanje zdravom načinu života.

Moto: Niko nije rodjeni šampion, svako je morao to da postane. Ne odustaj, istraj, jer samo oni koji istraju, stižu do cilja.

Using Format